• Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Walter Wallet aluminium

Waarom wij Walter Wallet willen

Walter Wallet aluminium

Ze zijn slim, ze zijn veilig, ze zijn mooi. Het Nederlandse bedrijf Walter Wallet maakt sinds 2016 de markt onveilig met de gelijknamige aluminium creditcardhouder. Maar waarom is dit revolutionaire product nu precies zo bijzonder? Wij leggen het je uit.

Het begin van Walter Wallet

Vier bevriende Nederlandse industrial designers begonnen in 2014 met een droomproject: de ideale ‘pasjesportemonnee’ maken. De cardhouder moest compact en makkelijk zijn in het gebruik, betaalbaar zijn, én er goed uitzien. Geen gemakkelijke opgave dus. Na twee jaar denken, ontwerpen en testen, was daar eindelijk het resultaat: de Walter Wallet. Een creditcardhouder met gepatenteerd Stack and Slide-systeem, klaar om de wereld te veroveren.

Hello, we’re Walter and we’re here to make your everyday carry better (and to make you look awesome using it).

7 pasjes en wat cash

De ontwerpers van Walters Wallet onderzochten wat nu echt essentieel is bij portemonnee gebruik. Wat bleek: mensen gebruiken slechts 7 pasjes op dagelijkse basis. Walter Wallet heeft dan ook ruimte voor 7 pasjes en wat briefgeld, wat de cardhouder niet alleen praktisch maakt, maar ook compact. Geen ruimte voor overbodige bagage!

Cool to Carry, Slim to Stash!

Hoe het werkt: Stack and Slide en Quick Draw

De Walter Wallet is een creditcardhouder, gegoten uit gerecycled plastic of aluminium, voorzien van het gepatenteerde Stack and Slide-systeem. Superhandig en veilig in het gebruik! Duw alle pasjes via de inham in de onderkant naar boven, laat ze los en de pasjes liggen in de juiste positie om gemakkelijk uitgenomen te worden. Aan de achterkant van de wallet zit een handig opbergvakje voor briefgeld, dat net zo gemakkelijk te bereiken is als de pasjes. Verder heeft de Walter Wallet een Quick Draw-functie voor de meest gebruikte pas.

Walter Wallet Aluminium met RFID

Na de eerste plastic wallets kwam WW al snel met een aluminium uitvoering. Deze versie is net een tikkie robuuster én is voorzien van een RFID-schild aan de achterkant. Zo zijn je creditcards altijd beschermd tegen skimmen.

Op de Walter Wallet Aluminium zit twee jaar garantie.

Verantwoordelijk en duurzaam ondernemen

Alsof de cardhouder zelf nog niet genoeg is om voor Walter Wallet te kiezen, biedt het verantwoordelijk ondernemerschap van het bedrijf ook nog eens reden om ermee in zee te gaan. De wallets worden geproduceerd in een moderne fabriek in Nederland, die energiezuinig werkt, met recyclebare materialen. Alle werknemers hebben een schone werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Walter Wallet kopen?

Portemonnee-Direct.nl kon natuurlijk niet achterblijven: wij staan volledig achter het ontwerp en de bedrijfsvoering van Walter Wallet. Met trots bieden wij de Walter Wallet Aluminium aan in vier kleuren: matte black, olive green, gold en aluminium. De wallet wordt geleverd in een luxe doosje met deksel.

Benieuwd naar Walter Wallet ervaringen?

Velen zijn je al voorgegaan, dus genoeg mensen die hun goede ervaringen graag met je delen. Bekijk bijvoorbeeld deze review!

 

© 2018 Portemonnee-Direct.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies