Ruilen of retourneren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Geen probleem. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Retourneren

Stuur het product, indien mogelijk in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retour naar het volgende adres:

Portemonnee-Direct.nl / Subrepa B.V.
Korenbloemstraat 3
6051 KH MAASBRACHT

U kunt het pakket, voor eigen rekening, retour sturen op een door u zelf te kiezen verzendwijze.

Ruilen

Wilt u ruilen? Geef dan tevens aan welk artikel u hiervoor in de plaats wilt ontvangen (naam, kleur en productcode/EAN-nummer).

Mocht het vervangende artikel goedkoper zijn, dan storten wij het verschil aan u terug. Mocht het vervangende artikel duurder zijn, dan ontvangt u van ons een e-mail waarin de betaalinstructies vermeld staan.

Verkeerd artikel ontvangen

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Neem contact met ons op zodat we samen met u de snelste en meest klantvriendelijke oplossing met u kunnen bespreken.

Telefoon: +31 (0) 475 – 76 83 33
E-mail: info@portemonnee-direct.nl


Portemonnee-Direct.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

© 2018 Portemonnee-Direct.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies