• Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Tony Perotti

resultaten

Toon filters

24

Italiaanse schoonheid op zijn best: maak kennis met Tony Perotti! Dit mooie merk vindt zijn oorsprong in de jaren ’70 van de vorige eeuw in San Bonifacio, Italië. Het familiebedrijf Tony Perotti ontwerpt en produceert prachtige lederen accessoires in eigen huis met een team van goed opgeleide vakmensen, die met kennis en kunde werken met leder huiden van hoogste kwaliteit en Italiaanse origine. Dat resulteert in de mooiste lederen portemonnees: een feestje om te gebruiken, om te hebben, én om cadeau te doen!

 

Italiaanse schoonheid

De huiden die Tony Perotti gebruikt voor hun portemonnees worden volgens oude traditionele wijze gelooid, met toevoeging van natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van chroom en chemische grondstoffen. Tony Perotti heeft een streng selectieproces voor hun looierijen strikt en werkt vooral samen met looierijen die zijn aangesloten bij Pelle Conciata al Vegetale in Toscane. Deze looierijen houden zich strikt aan de oude methode van plantaardige looiing met natuurlijke extracten van onder andere berken-, eiken- en notenhout. Daarnaast worden de huiden gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, wat resulteert in een tijdloos product dat jarenlang meegaat!

 

Unieke producten

Dankzij het vervaardigingsproces en de materialen zijn alle portemonnees van Tony Perotti uniek en krijgen ze met de jaren steeds meer karakter. De leersoorten die Tony Perotti gebruikt zijn meestal niet geseald. Hierdoor kunnen tijdens het gebruik de natuurlijke ingrediënten die nog achtergebleven zijn in de huiden hun werk kunnen doen, waardoor de portemonnees een doorleefde structuur en natuurlijke glans zullen krijgen.

 

Tony Perotti portemonnees en pasjeshouders bestellen bij Portemonnee-Direct

Wie op zoek is naar een mooie portemonnee voor zichzelf, of juist een handig cadeau voor een ander zoekt, is bij Portemonnee-Direct aan het juiste adres. Met de portemonnees van Tony Perotti maak je iedereen blij. Bestel bij Portemonnee-Direct en profiteer van onze service: gratis verzending, achteraf betalen en 30 dagen bedenktijd. Bestel je voor 8:00 ’s ochtends, dan kun je je bestelling dezelfde dag nog thuis verwachten!

© 2018 Portemonnee-Direct.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies