• Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd

Garzini

resultaten

Toon filters

Een magic wallet? Nee, er komt niet spontaan geld tevoorschijn, en hij verdwijnt ook niet te pas en te onpas. De Magic Wallets van Garzini beschikken gelukkig wel over andere eigenschappen waar je blij van zult worden! Op zoek naar een portemonnee die praktisch en duurzaam is en houd je van slim design? Let the magic happen met Garzini!

Snufjes en smart

De Garzini portemonnees zijn zogenaamde magic wallets waarin je zowel je creditcards als briefgeld kwijt kunt. Deze ruime en strak vormgegeven portemonnees van Garzini zijn voorzien van hun eigen, unieke Versaflex systeem waarin je je briefgeld op een praktische en veilige manier opbergt. Zowel op de voor-, binnen- als achterzijde heeft de portemonnee anti-slip cardslots. De opbergruimte is een veilig thuis voor je visitekaartjes en bonnetjes. Deze magic wallet is tevens uitgerust met een RFID beveiliging en wordt geleverd in een luxe verpakking. Nog op zoek naar een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft? Je hebt het bij dezen gevonden. De portemonnees van Garzini zijn unisex: je maakt er dus echt iedereen blij mee!

Handgemaakt en handig

De Garzini producten worden met de hand gemaakt en zijn vervaardigd uit premium leer. Het leer is bewerkt met een matte of glanzende afwerking waardoor ze heerlijk aanvoelen bij het vasthouden. Garzini producten zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten gedurende één jaar bij gebruik onder normale omstandigheden en voor het beoogde doel.

Garzini doneert daarbij ook nog eens een deel van de prijs van dit product aan een goed doel. Je maakt dus niet alleen jezelf blij met een Garzini portemonnee!

Garzini portemonnees en pasjeshouders bestellen bij Portemonnee-Direct

Wie op zoek is naar een mooie portemonnee voor zichzelf, of juist een handig cadeau voor een ander zoekt, is bij Portemonnee-Direct aan het juiste adres. Met de portemonnees van Garzini maak je iedereen blij. Bestel bij Portemonnee-Direct en profiteer van onze service: gratis verzending, achteraf betalen en 30 dagen bedenktijd. Bestel je voor 8:00 ’s ochtends, dan kun je je bestelling dezelfde dag nog thuis verwachten!

© 2018 Portemonnee-Direct.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies